Dobrodelni tradicionalni koncert in Dan živali

KVRP Postojna je v petek, 04.10.2011 in v soboto,05.10.2011 sodeloval z ODPMŽ-jem .

Najprej smo se udeležili dobrodelnega tradicionalnega koncerta v petek, 04.10.2011 in tam na stojnici pomagali pri prodaji majčk. Ves izkupiček je šel v blagajno za zapuščene živali, ki se trenutno nastanjene v Obalnem društvu proti mučenju živali in tam čakajo na nove lastnike, ki so pripravljeni  jim nuditi nov dom v zameno pa bodo dobili kužka ali muco, ki jih bo obdaroval z neskončno ljubeznijo.

No, koncert je bil uspešen in vsi smo se zabavali, mraz nam je tudi popestril  večer in nas  do kosti prezebel. Nekateri mraza niso čutili, nekaterim pa ni bilo prijetno. Ob treh zjutraj smo se počasi odpravili domov, seveda je bilo potrebno še vse pospraviti in počistiti.

Drugo jutro smo bili že ob 09:30h v koprski taverni pri stojnici ODPMŽ-ja, a tokrat smo pripeljali tudi naše štirinožne prijatelje. Nekateri smo ostali kar pri stojnici, drugi pa so se sprehajali  ob morju in tam se pogovarjali z vsakomer, ki je radovedno spraševal in bil željen informacij.

Prikazali smo tudi kratek program iz poslušnosti in začetke iskanja pogrešanih oseb. Publika je bila radodarna in nas obdarila z aplavzi, kar je pa bilo še bolj pohvalno je pa to, da so se opogumili in stopili do nas. Razvilo se je kar nakej lepih debat.

Hvala ODPMŽ za povabilo. Preživeli smo prekrasen week.